facebook ulisses

  • info@ulissesviatges.com
  • 93 804 24 15

Estats Units

Estats Units

El país més fotografiat, filmat i probablement més conegut pel gran públic ofereix tant el que el viatger espera com secrets amagats fora de les rutes tradicionals. De Nova York al Grand Canyon, dels cayos de Florida a l'encantadora Sant Francisco, de Yellostone a Alaska o Hawaii ... tot un continent per exlorar al vostre aire.

hollywood-sign-.jpghorseshoe-bend-.jpgmanhattan.jpgmount-rushmore-.jpgRuta_66.jpgsandstones-.jpgsan-francisco.jpgsports-.jpgalligator-1579916_960_720.jpgantelope-canyon-5442642_960_720.jpgmaui-2729958_960_720.jpgriver-6175173_960_720.jpgtimes-square-2792082_960_720.jpgbeale-street-4236474_960_720.jpgbison-1581895_960_720.jpgwelcome-to-las-vegas-1086412_960_720.jpg


Ruta 1: Califòrnia i llunyà oest (15 dies) 
Una combinació perfecta per trobar-se conduint per la mítica ruta 66 i travessar els estats de Califòrnia i Arizona per topar-se amb impressionants parcs naturals del mig-oest americà: Monument Valley, Mesa verde i l'inconfusible Grand Canyon. La ruta també preveu uns dies de relax a Las Vegas, i la visita als Parcs de Yosemite i de les Sequoies per acabar en una de les icones nord-americanes: San Francisco.

Preu: Des de 1.680€. Rutes i dies flexibles, a gust del viatger
Ruta 2: Nova York, Niagara i Washington (11 dies)
Una ruta clàssica que combina tot allò essencial de la costa est dels EUA: Comença a la ciutat que mai dorm, Nova York, on les paraules sobren i ens trasllada a un dels punts naturals més visitats del planeta: Les catarates del Niagara. Seguidament uns dies de camp a la terra dels Amish i per finalitzar la capital del país: Washington.  

Preu: Des de 1.380€. Rutes i dies flexibles, a gust del viatgerRuta 3: Florida i els cayos (8 dies)

Passa uns dies inoblidables a l’estat més assoleiat dels EUA. Florida ofereix platges fantàstiques de sorra blanca (Miami beach, els cayos...), els millors parcs temàtics del món (Disneyworld, Universal, Cap Canyaveral...) i un dels ecosistemes més espectaculars d’Amèrica: Els Everglades, amb diferents rutes dissenyades per a totes les edats que permeten endinsar-se a la selva tropical per contemplar caimans, manatís, i tot tipus de fauna subtropical.


Preu: Des de 1.150€. Rutes i dies flexibles, a gust del viatger
Ruta 4: Califòrnia (15 dies)

El sud de Califòrnia està plena de contrastos. Per una banda les grans ciutats com San francisco, Los Angeles i San Diego; per altra una extensa oferta de parcs naturals de gran diversitat paisatjística: Yosemite, Death Valley, Mojave. 15 dies per recórrer un estat tan gran com Itàlia que presumeix de bon sol i molt d’oci. Opció també d’acostar-se a Las Vegas, la capital del joc.

 Preu: Des de 1.500€. Rutes i dies flexibles, a gust del viatger

 

Ruta 5: La Ruta 66 al complet (15 dies)

La ruta 66 fou una de les principals vies d’accés a l’oest americà, especialmen durant la depressió dels anys 30. El seu curs travessava 8 estats des de Chicago a Los Angeles.  Se la coneix com la “carretera mare” i per allà on passava floria el comerç. Actualment hi ha molts trams marcats per poder fer-la còmodament, sovint paral·lels a vies més modernes i ràpides però també seguint els itineraris que en el seu moment la van fer famosa. La ruta permet a més, desviar-se mínimament i visitar també el Grand Canyon o Las Vegas. Es pot fer en cotxe o en moto – Harley Davidson inclosa-.

 

Preu: Des de 1.480€. Rutes i dies flexibles, a gust del viatger 

Ruta 6: Els parcs naturals del Mig Oest (12 dies)

Estats Units és conegut per les seves ciutats però els seus espais naturals també són l’enveja de mig món. Als estats d’Arizona i Utah hi ha una concentració increïble d’espectacles de la natura que cal viure: El Grand Canyon, Monument Valley, la zona arqueològica de Mesa verde, Arches, Bryce Canyon i llarg etc. Per rematar-ho, uns dies a Las Vegas per equilibrar la balança.


Preu: Des de 1.150€. Rutes i dies flexibles, a gust del viatger
 Ruta 7: Yellowstone i els parcs naturals d'Utah (15 dies)

Estats Units és conegut per les seves ciutats però els seus espais naturals també són l’enveja de mig món. L’estat d’Utah compta amb una concentració increïble de paisatges espectaculars però aquesta ruta també s’endinsa a Wyoming per descobrir 2 noms de pes com són Yellowstone i Grand Teton, sense oblidar les icòniques cares tallades a la roca del Mt. Rushmore


Preu: Des de 1.290. Rutes i dies flexibles, a gust del viatger

 

Ruta 8: Nova Anglaterra - 13 dies-

La ruta per Nova Anglaterra combina la visita d’algunes de les primeres ciutats fundades als EUA com Boston, seu de les revolucions que culminaren amb la independencia del país. Però també visitareu l’espectacular costa del Cap Cod o els verdíssims paisatges de les White Mountains i les Green Mountains. Sense oblidar els mítics poblets de l’interior que són tots ells postals de l’america més rica i desenvolupada. Per no dir que a la tardor és una de les zones més precioses del país.


Preu: Des de 1.550. Rutes i dies flexibles, a gust del viatger


Ruta 9: Combinat de Nova York i Riviera Maia (Mèxic) - 15 dies-

Combina l’estada a Nova York, la ciutat que mai dorm, amb les platges i la cultura del Yucatan i la Riviera Maia. Un destí ideal per nuvis que pot modificar-se a gust.

Preu: Des de 1.280€. Rutes i dies flexibles, a gust del viatger


Ruta 10: Combinat de Nova York, el mig oest i San Francisco - 15 dies-
Un itinerari dissenyat pels que volen gaudir de tots els extrems dels EUA: Des de la mítica ciutat de Nova York, a la preciosa San Francisco, passant per la capital del joc, Las Vegas i alguns dels millors parcs naturals del continent: Grand Canyon, les Sequoies, Yosemite...

Preu: Des de 1.890€. Rutes i dies flexibles, a gust del viatger

 

Ruta 11: Ruta de la música. De Chicago a Nova Orleans (14 dies)

La ruta de la música dels EUA passa per algunes de les ciutats més emblemàtiques del país amb un passat i un present molt abocats a la música, com Chicago, St Louis, Nashville (bressol del country) o Memphis. Així mateix, l’itinerari segueix una part la Ruta 66 per Illinois i també el riu Mississipí amb petites belleses com Natchez o la mateixa Nova Orleans


Preu: Des de 1.390€. Rutes i dies flexibles, a gust del viatger

 

Ruta 12: Combinat de Nova York i Hawaii (16 dies)
Un itinerari dissenyat pels que volen gaudir de tots els extrems dels EUA: Des de la mítica ciutat de Nova York, a un combinat de tres illes de l’arxipèlag més conegut del Pacífic: Hawaii. Un conjunt d’illes espectaculars on es pot gaidir tant de la platja i el surf, com del senderisme per la selva, contemplar volcans, o relaxar-se  en un ambient distès en ciutats com Honolulu.

Preu: Des de 1.650€. Rutes i dies flexibles, a gust del viatger

 

Ruta 13: Combinat de la costa oest amb la Polinèsia Francesa (Tahití, Bora Bora...) - 15 dies-
L’itinerari és totalment flexible i combina estada a Las Vegas, visita al Grand Canyon i la possibilitat de visitar o San Francisco o Los Ángeles abans de fer estada al paradís de Bora bora.

Preu: Des de 1.575€. Rutes i dies flexibles, a gust del viatger
 

Ulisses Viatges

L'ideari d'aquesta agència és dirigir-se a tot aquell sector de persones que estimen el fet de viatjar com una ampliació incontenible de coneixements i experiències...

 

Llegir més

Viatges a mida

A Ulisses Viatges som molt conscients que els viatges programats no sempre s'adapten a les vostres necessitats. Per això et proposem que ens expliquis les teves idees...

 

Veure més

Contacte

C/ Santa Caterina, 49. 08700 IGUALADA (Barcelona)


Tels. 93 804 24 15 / 682 63 62 05
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Veure formulari