facebook ulisses

  • info@ulissesviatges.com
  • 93 804 24 15

República Dominicana

República Dominicana
La República Dominicana no és només una destinació de relax en els resorts de la costa. És també un gran país del Carib amb fabulosos paisatges amb grans contrastos: d'una banda algunes de les millors platges de Carib, de l'altra serralades on realitzar esports com ràfting, trekking etc. I sense oblidar una capital, Santo Domingo que va servir de model a la majoria de les ciutats colonials.

beach-1921598_960_720.jpgbeach-6110427_960_720.jpgcayo-levantado-4771933_960_720.jpgdominican-republic-103899_960_720.jpg

Ruta 1: Fly & Drive imprescindible (10 dies)

Autèntica desconeguda, la República Dominicana és un destí caribeny amb grans sorpreses. Santo Domingo, bressol de l’arquitectura colonial de tot el continent; les platges de Bayahibe i Isla Saona; la muntanyes de la Constanza i Jarabacoa, el cor verd i aventurer del pais; la peninsula de Samaná amb la natura i el litoral més verges. Descubreix un pais que no t’imagines.

Preu: Des de 795€/ persona. Ruta i dies flexibles a gust del viatger.

fitxa cat


Ruta 2: Fly & Drive imprescindible (15 dies)

Autèntica desconeguda, la República Dominicana és un destí caribeny amb grans sorpreses, més enllà dels resorts de luxe de Punta Cana. Santo Domingo, bressol de l’arquitectura colonial de tot el continent; la muntanyes de la Constanza, les més altes del Carib; Jarabacoa, amb la seva oferta d’aventura; la peninsula de Samaná amb la natura i el litoral més verges; Puerto Plata, la Nòvia de l’Atlàntic; la magnifica Laguna Gri-Gri, a Rio Sanjuan; el sur més salvatge desde Barahona a Lago Enriquillo, amb els seus caimans i iguanes i pobles de muntanya. Descubreix un país que no t’imagines.Preu: Des de 1.095€/ persona. Ruta i dies flexibles a gust del viatger.

fitxa cat

 

Ruta 3: Aventura verda i colonial (9 dies)

Autèntica desconeguda, més enllà d’una estada de polsera en un resort de luxe, la República Dominicana és un desti caribeny amb grans sorpreses. Santo Domingo, la capital, va ser el bressol i model de l’arquitectura colonial de tot el continent: prop estan les magnifiques platges de Boca Chica; la regió muntanyosa i verda  de Constanza, la més alta del Carib; Jarabacoa, un lloc d’interior ideal per a la pràctica d’esports d’aventura. I podem arrodonir la nostra estada amb uns dies opcionals a les meravelloses platges de Punta Cana. Tot plegat conduint confortables vehicles 4X4. Un pais que no t’imagines.Preu: Des de 950€. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger.

fitxa cat

 


Ruta 4: Gran aventura dominicana (14 dies)

Autèntica desconeguda, més enllà d’una estada de polsera en un resort de luxe, la República Dominicana és un desti caribeny amb magnifiques sorpreses. Santo Domingo, la capital, va ser el bressol i model de l’arquitectura colonial de tot el continent; les platges de Punta Cana estan considerades entre les millors del planeta; la muntanyes de la Constanza són les més altes del Carib; la peninsula de Samaná guarda els secrets més verges del litoral dominicà. Descubreix tot el que pocs arriben a veure.


Preu: Des de 1.350€. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger.

fitxa cat

 

 

Ruta 5: Aventura en 4x4 amb guia (9 dies)

Autèntica desconeguda, més enllà d’una estada de polsera en un resort de luxe, la República Dominicana és un desti caribeny amb grans sorpreses. Santo Domingo, la capital, va ser el bressol i model de l’arquitectura colonial de tot el continent: prop estan les magnifiques platges de Boca Chica; la regió muntanyosa i verda  de Constanza, la més alta del Carib; Jarabacoa, un lloc d’interior ideal per a la pràctica d’esports d’aventura. I podem arrodonir la nostra estada amb uns dies opcionals a les meravelloses platges de Punta Cana. Tot plegat conduint confortables vehicles 4X4. Un pais que no t’imagines.


Preu: Des de 995€. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger. 

fitxa cat

 

Ruta 6: Extensions: Sud salvatge en 4x4 (3 dies)

Completa les nostres rutes en llibertat o guiades per aquest desconegut i magnific pais caribeny amb estades a les platges de Punta Cana i Playa Bávaro en règim de TOT INCLÓS, considerades per la Unesco entre les millors del planeta, o amb una ruta d’aventura 4X4 que et presentem per la regió dominicana més insòlita, passant per Lago Enriquillo fins la frontera amb Haití

Preu: Des de 400€/ persona. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger. 

fitxa cat

 

mes info

 

Ulisses Viatges

L'ideari d'aquesta agència és dirigir-se a tot aquell sector de persones que estimen el fet de viatjar com una ampliació incontenible de coneixements i experiències...

 

Llegir més

Viatges a mida

A Ulisses Viatges som molt conscients que els viatges programats no sempre s'adapten a les vostres necessitats. Per això et proposem que ens expliquis les teves idees...

 

Veure més

Contacte

C/ Santa Caterina, 49. 08700 IGUALADA (Barcelona)


Tels. 93 804 24 15 / 682 63 62 05
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Veure formulari