facebook ulisses

  • info@ulissesviatges.com
  • 93 804 24 15

Madagascar

Madagascar

L'illa de Madagascar, la quarta més gran del món és quasi un subcontinent per la seva fauna i paisatges únics degut al seu aïllament d'Àfrica. Descobrir-los és una aventura fantàstica. Calen diversos viatges per poder assaborir tot el que us pot oferir. Nosaltres us en proposem dos:

africa-4597496_960_720.jpglemur-4795249_960_720.jpgmadagascar-4587230_960_720.jpgmadagascar-4601287_960_720.jpg


Ruta 1: Madagascar nord (17 dies)

Descubreix el nord i les seves platges a la fascinant illa de Madagascar: els seus famosos lèmurs a Andasibe, Analamazaotra i Vakona, les 3 badies de Diego Suarez, considerades les més boniques del món, les plantes i animals endèmics de la Montage d’Ambre, el tsingys d’Ankarana i la meravellosa illa de Nosy Be

Preu: Des de 2.690€. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger. 


fitxa_cat

Ruta 2: Madagascar sud (16 dies)

Descobreix el món fascinant i únic de Madagascar, una illa-continent amb una fauna i uns paisatges insòlits que no deixen indiferents a cap visitant. Observa els lèmurs indri a Andasibe, les artesanies locals en Antsirabe, la ciutat de Fianarantsoa, els paisatges únics de PN d'Isalo, els baobads de sud a Zombitse o les platges de Ifaty.

Preu: Des de 2.190€. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger. 


fitxa_cat

 

Ruta 3: Madagascar sud i oest (20 dies)
Descubreix la fascinant illa continent de Madagascar, amb la seva artesania a Antsirabe, Ambositra i Ambalavao, els lèmurs i la flota endèmica de Ranomafana, Anja i Andasibe (amb el gran Indri Indri), la ciutat antiga betsilea de Fianarantsoa, les piscines naturals del parc d’Isalo, la platja d’Ifaty, i la meravellosa illa de Sainte Marie
 

Preu: Des de 2.790€. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger. 


fitxa_cat

 

 Ruta 4: Madagascar Gran sud  (20 dies)

Descubreix la fascinant illa continent de Madagascar, amb la seva artesania a Antsirabe, Ambositra i Ambalavao, els lèmurs i la flota endèmica de Ranomafana, Anja i Andasibe (amb el gran Indri Indri), la ciutat antiga betsilea de Fianarantsoa, les piscines naturals del parc d’Isalo, la platja d’Ifaty, i la meravellosa illa de Sainte Marie.

 

Preu: Des de 2.790€. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger. 


fitxa_cat