facebook ulisses

  • info@ulissesviatges.com
  • 93 804 24 15

Índia

Índia

El subcontinent indi és potser el país asiàtic amb més diversitat cultural i religiosa. Un món en si mateix que va més enllà dels grans monuments com el Taj Mahal o de les capitals com Jaipur o Delhi. L'Índia ofereix platges magnífiques i àrees selvàtiques a Kerala, temples i monestirs però sobretot el viatger trobarà tot el millor i pitjor que pot esperar-se en un sol país: L'Índia enamora i desagrada de la mateixa manera però per poder opinar cal visitar-la ... al menys una vegada. 

alleppey-.jpgjaisalmer.jpgtaj-mahal-.jpghinduism-4722748_960_720.jpg


Ruta 1: Delhi, Rajasthan i Agra (15 dies)

Un recorregut per l’Índia somniada, començant per Delhi, les havelis de la regió de Shekhawati i els palaus i fortaleses enlluernadors de Bikaner, Jaipur, Udhaipur, Jodhpur, Jaisalmer, Bundi i els temples de Pushkar, Deshnok i el Mont Abu.  Un itinerari incomplet sense contemplar la bellesa del Taj Mahal.

Preu: Des de 1.100€ /Persona. Ruta i dies flexibles
Ruta 2: Índia central i platges de Goa (15 dies)
Aquest gran itinerari ens permet descubrir alguns dels monuments més fascinants d’una Índia més autèntica i desconeguda, des de les coves budistes d’Adjanta, el llegat islàmic de Bijapur, els fascinants temples medievals Hoysala de Badami, les restes del reialme de Hampi i les millors platges de tot el país, al paradisíac Estat de Goa. L’UNESCO protegeix molts d’aquests indrets que visitarem.

Preu: Des de 1.100€ /Persona. Ruta i dies flexibles
Ruta 3: Índia del sud. Kerala i Tamil Nadu (14 dies)

Un recorregut pel sud de l’Índia. Kerala, l’estat més ben organitzat de l’Índia, famós per les seves platges i selves i especialment pels backwaters, els rius navegables. També per la reserva natural de Tigres de Periyar. Tamil Nadu, un estat que amaga centenars de temples en ciutats tan d’interior com encarades al Golf de bengala. Un passeig per l’Índia menys coneguda però no per això menys autèntica.

Preu: Des de 1.150€ /Persona. Ruta i dies flexiblesRuta 4: Combinat Rajasthan, Agra i Maldives (15 dies)
Un recorregut per l'Índia somniada, començant per Delhi, les havelis de la regió de Shekhawati i els palaus i fortaleses enlluernadors de Jaipur, Udaipur, Jodhpur, els temples de Pushkar, Deshnok i Ranakpur i l’eterna bellesa del Taj Mahal. La millor manera d’acabar el viatge serà un merescut descans en les incomparables aigües transparents dels atols de Maldives.

Preu: Des de 1.900€ /Persona. Ruta i dies flexibles


 

Ruta 5: India i Bhutan (14 dies) 

Un itinerari que combina la Índia més monumental, la dels grans palaus com els City Palace de Jaipur i Udaipur, fortaleses com la de Jodhpur i grans mausoleus com el Taj Mahal o la tomba d’Akbar,  amb la descoberta de Bhutan, un dels destins més desconeguts i inexplorats, que fascina per la seva diversitat cultural, els monastirs i fortaleses, els paisatges espectaculars, l’hospitalitat de la seva gent i el manteniment de les seves tradicions.

 Preu: Des de 1.995€. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger. 


fitxa_cat

Ruta 6: India i Nepal (14 dies) 

Un itinerari que combina la Índia més monumental, la dels grans palaus com els City Palace de Jaipur i Udaipur, fortaleses com la de Jodhpur i grans mausoleus com el Taj Mahal o la tomba d’Akbar, amb el Nepal, el reialme newar, paradis de senderistes i escaladors, amb els magnifics monuments de la vall de Katmandú presidits per la serralada de l’Himalaia.

 Preu: Des de 1.595€. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger. 


fitxa_catR
uta 7 (especial): Senders del tigre (9 dies)
Recòrrer els increïbles paisatges de Madhya Pradesh a la recerca del tigre de Bengala i les llocs màgics on busca refugi el més gran i amenaçat dels felins. Visita guiada. Sortides especials

 

Ruta 8 (especial): Els "Big Five" de l'India (13 dies)
Safari fotogràfic centrat expressament en els "cinc grans" animals de l'India en plena llibertat: L'efant, el rinoceront, el tigre de Bengala, el lleó asiàtic i el búfal. 

Ulisses Viatges

L'ideari d'aquesta agència és dirigir-se a tot aquell sector de persones que estimen el fet de viatjar com una ampliació incontenible de coneixements i experiències...

 

Llegir més

Viatges a mida

A Ulisses Viatges som molt conscients que els viatges programats no sempre s'adapten a les vostres necessitats. Per això et proposem que ens expliquis les teves idees...

 

Veure més

Contacte

C/ Santa Caterina, 49. 08700 IGUALADA (Barcelona)


Tels. 93 804 24 15 / 682 63 62 05
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Veure formulari