facebook ulisses

  • info@ulissesviatges.com
  • 93 804 24 15

Perú

Perú

Probablement el millor país d'Amèrica del sud per visitar jaciments arqueològics i ciutats colonials espanyoles. No en va l'imperi inca s'assentà a les vessants andines justament en el territori del Perú actual. A més, el contrast amb els avistaments de balenes, pingüins i foques de la costa, o les activitats a la selva amazònica són només alguns exemples del que ofereix aquest grandíssim país. El complex de Machu Pichu o les misterioses pistes de Nazca són referents mundials.

Arequipa.jpgmachu_pichu_i_llama.jpgtiticaca.jpgTratges.jpg


Ruta 1: Perú imprescindible fly& drive (15 dies)
Itinerari que ens permet conèixer els trets fonamentals d'un viatge al Perú: els encants colonials de Lima, les illes Ballestas, les enigmàtiques línies de Nazca, la bella Arequipa, la màgia i les ètnies del Llac Titicaca i, finalment, Cuzco i la Vall sagrat, amb el Machu Picchu, que justifiquen plenament un viatge fins a aquest racó d'Amèrica del Sud.

Preu: Des de 1.495 € / persona. Ruta i dies flexibles a gust del viatger.

 

 

Ruta 2: Perú imprescindible amb bus i guia (15 dies)

Ara pots conéixer el Perú més imprescindible sense haver de conduir i sense formar part dels típics grups organitzats amb sortida fixe. Arriba a aquest fascinant desti qualsevol dia de l’any amb tot els transport entre destins amb busos de luxe i totes les visites incloses en tours regulars reduïts amb guia de parla hispana. Pots fer extensions a mida en dies, al nord o la selva.

Preu: Des de 1.740 € / persona. Ruta i dies flexibles a gust del viatger.

 

 

Ruta 3: Perú i Bolívia (14 dies)

Us proposem un combinat del millor del Perú (Lima, Cuzco, Vall Sagrada, Machu Picchu i llac Titicaca) i el millor de Bolivia, segurament el pais andí més autèntic (La Paz, Tiwanaku, Titicaca, Gran Salar d’Uyuni). Les antigues cultures andines i tradicions ancestrals i el llegat inca de fama mundial amb l’estraordinari paisatge de l’altiplà Bolivià, les serralades i el Gran Salar.

Preu: Des de 2.450€. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger. 

fitxa_cat

 


Ruta 4: Illes Galápagos (5 dies- Extensió)

Us presentem l’arxipèlag que fa fascinar Darwin i que va inspirar les seves teories sobre l’evolució de les espècies per la selecció natural. Illes i illots de diferent tamany al voltant de la línia de l’Equador, en mig del Pacific i gairebé 1000 km del continent. Bressol d’espècies endèmiques i en extinció, tortugues, iguanes, lleons marins i pingüins interactuen amb els milers de turistes que les visiten, i sobreviuen en aquestes illes que són el segon lloc del planeta amb més activitat volcànica, després de Hawaii.

Preu: Des de 890€ / persona. Ruta i dies flexibles a gust del viatger.

 

 

 Ulisses Viatges

L'ideari d'aquesta agència és dirigir-se a tot aquell sector de persones que estimen el fet de viatjar com una ampliació incontenible de coneixements i experiències...

 

Llegir més

Viatges a mida

A Ulisses Viatges som molt conscients que els viatges programats no sempre s'adapten a les vostres necessitats. Per això et proposem que ens expliquis les teves idees...

 

Veure més

Contacte

C/ Santa Caterina, 49. 08700 IGUALADA (Barcelona)


Tels. 93 804 24 15 / 682 63 62 05
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Veure formulari