facebook ulisses

  • info@ulissesviatges.com
  • 93 804 24 15

Uganda

Uganda

El petit país del centre d'Àfrica és una destinació de pura natura, en especial per les seves reserves de ximpanzès i goril·les de muntanya.

bufals.jpggorilla.jpglake-albert.jpgrhino.jpg


Ruta 1: Uganda imprescindible (9 dies) 

Descubreix el pais recentment obert al turisme on viuen la mitat dels goril.les del planeta, amb una natura intacta de paisatges salvatges i canviants. Explora els principals parcs nacionals: Kibale (capital mundials dels primats), el Bosc Impenetrable de Bwindi, amb els seus goril.les de muntanya, el parc Queen Elisabeth i els seus lleons grimpadors i fes un creuer memorable pel canal de Kazinga que connecta els llacs Edward i George. Un viatge inoblidable a l’autèntic cor d’Àfrica.

 

Preu: Des de 2.390€. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger. 

fitxa_cat


Ruta 2: Uganda al complet (14 dies) 

Descubreix el pais recentment obert al turisme on viuen la mitat dels goril.les del planeta, amb una natura intacta de paisatges salvatges i canviants, més de 10 parcs nacionales i altres zones protegides, amb fauna única i diversos grups ètnics. Des del Bosc Impenetrable de Bwindi, als variats ecosistemes del parc Queen Elisabeth, les espectaculars Murchison Falls i el Nil nord, el paradisiac llac Bunyonyi, els rinoceronts del Ziwa Rhino Sanctuary i els ximpancès del Kibale National Park. 

 

Preu: Des de 3.090€. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger. 

fitxa_cat

Ruta 2: Uganda i Ruanda (15 dies) 

Descubreix uns destins oberts al turisme al cor d’Àfrica, on viuen més de la meitat dels goril.les del planeta, a banda dels ximpancès de muntanyes, amb muntanyes escarpades, boscos de bambú i una natura intacta de paisatges salvatges i canviants, nombrosos parcs nacionales i zones protegides. Cascades, volcans per explorar, variats ecosistemes, fauna i grups ètnics.

 

Preu: Des de 2.890€. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger. 

fitxa_cat