facebook ulisses

  • info@ulissesviatges.com
  • 93 804 24 15

Ulisses Viatges

L'ideari d'aquesta agència és dirigir-se a tot aquell sector de persones que estimen el fet de viatjar com una ampliació incontenible de coneixements i experiències, que conceben la pròpia existència com un recull de moments únics, irrepetibles i que es converteixen en records inoblidables i, pels quals, viatjar ha de ser una manifestació de llibertat.

Per tant, es dirigeix a aquells que entenen el turisme com una experiència que s'ha de fer amb plena disposició del propi temps i que els agrada organitzar els seus viatges de forma lliure, que de fet així ho han fet durant una etapa de les seves vides , però que ja no tenen el temps, la paciència ni les ganes, potser, de fer-ho.

Ulisses Viatges té dues línies d'actuació clarament diferenciades encara que pretén treballar especialment la segona línia de les esmentades a continuació:

• Viatge convencional o viatge clàssic realitzat a través d'operadors i que comporta tot el que altres agències de viatge han ofert des de sempre als nostres clients: Un servei homogeni i poc flexible a canvi d'un preu, de vegades ajustat i de vegades sobredimensionat.

• Viatge a mida o viatge low cost. En aquesta línia d'agències que han sorgit i s'han multiplicat sobretot en els últims 10 anys especialitzades en viatges diferents, tant en l'orientació com els objectius, el nombre de viatgers participants, els preus o les activitats alternatives que els componen. Aquestes agències es diferencien en relació als tours organitzats pels grans majoristes tant per tipus d'allotjament, les activitats, els horaris i ritmes de viatge, el nombre de participants i, sobretot, les destinacions.

 

1_120x120.jpg4_120x120.JPG6_120x120.jpg5_120x120.JPG

 

Les nostres rutes

 

rutes ulisses viatges

 

verde 1Països on podeu viatjar en total llibertat amb només la nostra ajuda

verde 2Països on Ulisses Viatges normalment ofereix serveis terrestres concrets (Conductors, guies locals...)

verde 3 Països on Ulisses Viatges té contractats serveis complets de guia en privat o en petits grups

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

 

 

 

Ulisses Viatges

L'ideari d'aquesta agència és dirigir-se a tot aquell sector de persones que estimen el fet de viatjar com una ampliació incontenible de coneixements i experiències...

 

Llegir més

Viatges a mida

A Ulisses Viatges som molt conscients que els viatges programats no sempre s'adapten a les vostres necessitats. Per això et proposem que ens expliquis les teves idees...

 

Veure més

Contacte

C/ Santa Caterina, 49. 08700 IGUALADA (Barcelona)


Tels. 93 804 24 15 / 682 63 62 05
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Veure formulari