facebook ulisses

  • info@ulissesviatges.com
  • 93 804 24 15

Namibia

Namibia

Namíbia, un país jove i a l’hora ancestral, fascina per la combinació de paisatges, des de la sabana o els paisatges llunars fins a les dunes vermelles i les muntanyes multicolors. Amb una superfície similar a França però només amb 2 milions d’habitants, Namibia presenta grups humans d’origen prehistòric i abundant fauna i els grans deserts del Namib i del Kalahari.

El llac sec de Sossusvlei envoltat de dunes vermelles, paradís de fotògrafs, i els coneguts arbres “morts dempeus” de Deadvlei. Les gorges del Fish River Canyon, prop de Sudàfrica, amb l’oasi termal d’Ai-Ais. La fauna africana està plenament representada al Parc d’Etosha, amb tota mena de mamífers i aus. Prop d’Angola, Kaokoveld i Ugab River alberguen les coves amb pintures rupestres prehistòriques, i les tribus que conviuen des de fa segles amb els escasos elefants del desert. La inquietant i inhòspita Costa dels Esquelets, amb múltiples vaixells fantasmes encallats durant segles, i les mostres d’arquitectura colonial alemana a Swakopmund, Walvis Bay i la capital Windhoek, completen un record inesborrable.

kolmanskop.jpgbosquimans.jpgduna.jpgskeleton-coast.jpg


Ruta 1: Namíbia al complet (15 dies)

La varietat de paisatges, grups humans i vida salvatge, deixen un record inesborrable. Les dunes vermelles de Sossusvlei, l’abundant fauna d’Etosha, les pintures rupestres i tribus ancestrals de Kaokoveld i Ugab River, les impressionants gorges del riu Fish, l’herència colonial alemana a Windhoek i Swakopmund i la misteriosa Costa dels Esquelets. Tota la màgia d’Àfrica.

 

Precu: Des de 1.850€. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger.

fitxa_cat

Ruta 2: Namíbia + Botswana (17 dies)

Descobreix la varietat de paisatges de Namibia, des de la fauna d’Etosha als grabats rupestres de Twyfelfontein, la Costa dels Esquelets, l’arquitectura colonial de Swakopmund i les dunes vermelles del Namib i deixat fascinar per la diversitat i la major concentració de fauna de l’Àfrica en una de les meravelles naturals del planeta: el Delta del Okavango, a Botswana.

 

Preu: Des de 1.995€. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger. 


fitxa_cat

 

 

mes_info

Ulisses Viatges

L'ideari d'aquesta agència és dirigir-se a tot aquell sector de persones que estimen el fet de viatjar com una ampliació incontenible de coneixements i experiències...

 

Llegir més

Viatges a mida

A Ulisses Viatges som molt conscients que els viatges programats no sempre s'adapten a les vostres necessitats. Per això et proposem que ens expliquis les teves idees...

 

Veure més

Contacte

C/ Santa Caterina, 49. 08700 IGUALADA (Barcelona)


Tels. 93 804 24 15 / 682 63 62 05
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Veure formulari