facebook ulisses

  • info@ulissesviatges.com
  • 93 804 24 15

Madagascar

Madagascar

L'illa de Madagascar, la quarta més gran del món és quasi un subcontinent per la seva fauna i paisatges únics degut al seu aïllament d'Àfrica. Descobrir-los és una aventura fantàstica. Calen diversos viatges per poder assaborir tot el que us pot oferir. Nosaltres us en proposem dos:

Lemur.jpgBaobabs-Morondava.jpgNosy-be.jpgParc-Nacional-Tsingy-Bemaha.jpg


Ruta 1: Madagascar est i nord (22 dies)

Descubreix el món fascinant i únic de Madagascar, una illa-continent amb una fauna i uns paisatges insòlits que no deixen indiferents a cap visitant. En aquesta ruta et proposem explorar les reserves d’Andasibe i Akanin’ny Nofy, les formacions Tsingy als Parcs Nacionals Ankarana Est i Oest i el paisatges inoblidables de l’Oceà Índic a Diego Suárez i el paradís de Nosy Be.

 

Precu: Des de 2.695€. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger.

fitxa_cat

Ruta 2: Madagascar sud (22 dies)

Descubreix el món fascinant i únic de Madagascar, una illa-continent amb una fauna i uns paisatges insòlits que no deixen indiferents a cap visitant. En aquesta ruta et proposem el descens pel riu Tsiribihina, l’Avinguda dels Baobabs, els parcs de Ranomafana i Isalo, la reserva de Anjài els insòlits Tsingy de Bemaraha, a banda  d’una estada a Ifaty.

 

Preu: Des de 2.360€. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger. 


fitxa_cat

 

 

mes_info