facebook ulisses

  • info@ulissesviatges.com
  • 93 804 24 15

Tanzània

Tanzània

Tanzània s'ha convertit a poc a poc en el suplement ideal per als safaris de Kenya, superant-la fins i tot en molts aspectes. Els trekkings pel Kilimanjaro, les blanques platges de Zanzíbar i la visita als millors parcs nacionals de la sabana africana són ja motiu suficient per visitar Tanzània.

zebres.jpgbaobab.jpgzanzibar.jpgnyus.jpg


Ruta 1: Tanzània y Zanzíbar (9 dies)

Us oferim la possibilitat més econòmica per conèixer la fauna del Llac Manyara, el parc de Tarangire i el cràter del Ngorongoro i gaudir de les màgiques platges de l’illa de Zanzíbar.

Preu: Desde 890€. Ruta y dies flexibles, a gust del viatger.
Ruta 2: Tanzània i Zanzíbar (12 dies)

Us oferim la possibilitat més econòmica per conèixer la fauna del Llac Manyara, el parc de Tarangire, el cràter del Ngorongoro i el parc del Serengeti, i gaudir de les màgiques platges de l’illa de Zanzíbar.

Preu: Desde 1.695€. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger.Ruta 3: Kenya, Tanzània i Zanzíbar (16 dies)

T'oferim la millor combinació per conèixer els grans parcs de l'Àfrica oriental: Nakuru, Masai Mara, Amboseli a Kenya, i el Llac Manyara, el cràter del Ngorongoro i el parc del Serengeti, i gaudir de les màgiques platges de l'illa de Zanzíbar.

Preu: Des de 2.495 €. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger.Ruta 4: Kenya i Zanzíbar (14 dies)

T'oferim la millor combinació per conèixer els grans parcs de Kenya: Samburu, el llac Nakuru, Masai Mara, Amboseli a Kenya i gaudir de les màgiques platges de l'illa de Zanzíbar a Tanzània.

Preu: Des de 1.780 €. Rutes i dies flexibles, a gust del viatger


Ulisses Viatges

L'ideari d'aquesta agència és dirigir-se a tot aquell sector de persones que estimen el fet de viatjar com una ampliació incontenible de coneixements i experiències...

 

Llegir més

Viatges a mida

A Ulisses Viatges som molt conscients que els viatges programats no sempre s'adapten a les vostres necessitats. Per això et proposem que ens expliquis les teves idees...

 

Veure més

Contacte

C/ Santa Caterina, 49. 08700 IGUALADA (Barcelona)


Tels. 93 804 24 15 / 682 63 62 05
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Veure formulari